Projekt Bagarstuga

Vi har påbörjat renoveringen av bagarstugan. Tyvärr gick det inte att rädda bakugnen som vi så gärna ville behålla. Istället blev köket betydligt större! Bilden av hur slutresultatet ska bli är inte helt färdig, men vi vill bygga en mindre eldstad och behålla den mysiga lantliga känslan i rummet. Det kommer bli så bra när det är klart!

Jag skriver ”vi” hela tiden, men egentligen observerar jag bara själva arbetet. Som gravid i åttonde månaden så är jag inte till mycket hjälp när det gäller att bära eller lyfta tungt. Medan de andra kämpar på med det fysiska arbetet så kan det se ut ungefär såhär för mig istället;

thumbnail_img_7915

//Caroline

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s