Första sommaren!

Tiden sedan Alva kom in i våra liv har gått rasande fort! Hon är redan 3 månader och under tiden som vi har njutit (och kämpat) i den fantastiskt omtumlande bebisbubblan, har vi förberett gården inför sommaren.

Röda boningshuset är näst intill fullbokat fram till mitten av augusti. Snickarstugan har vi fortfarande lediga datum kvar till. Först till kvarn!

Det är inte svårt att fylla dagarna här i Ultrå. Vi bygger, planerar, städar, sköter trädgården, bygger lite till och tar hand om djuren såklart. Vi gör allt för att våra gäster i sommar ska trivas, både två- och fyrbenta. Vi har tyvärr inte fått tag i några höns ännu, det har vi kanske bättre lycka med nästa år. Däremot är allt annat i rullning och vi har redan checkat in våra första hyresgäster.

Det är så spännande att se vilka växter som kommer fram nu på gården. Björkallén är grön och vacker, vinbärsbuskarna rensade på ogräs, rabarberna är färdiga att koka saft på (en paj har vi redan mumsat i oss) och växthuset är fyllt med bl.a. tomatplantor och vindruvor.

Djuren har blivit piggare av våren. Både hästarna och katterna springer och leker med ny energi i kroppen!

Det är inte ofta vi får tid att uppdatera bloggen här på hemsidan. Vi försöker istället hålla vårt Instagram konto aktivt med vad vi gör här och hur allt utvecklas. Kika in om ni vill se mer av gården och vårt liv här i Ultrå: https://www.instagram.com/ultrahastgard/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s